Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 9 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Optimalizace a scale-up kultivací biodegradační biomasy s vysokou enzymatickou aktivitou.
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek ; Vavruška, Tomáš
Optimalizace a scale-up kultivační přípravy mikrobiální biomasy pro biodegradace znečištěných vod a půd s vysokou enzymatickou aktivitou pro štěpení specifických substrátů.
Optimalizace a scale-up technologie produkce bakteriálních polymerů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Optimalizace a scale up technologie přípravy biopolymerů bakteriální kultivací na odpadní surovině. Využití pro přípravu biodegradovatelných plastů.
Příprava biodegradační biomasy s vysokou enzymatickou aktivitou.
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Příprava mikrobiální biomasy pro biodegradace znečištěných vod a půd s vysokou enzymatickou aktivitou pro štěpení typických substrátů.
Vývoj technologie produkce bakteriálních polymerů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Vývoj a scale up technologie přípravy biopolymerů bakteriální kultivací na odpadní surovině. Využití pro přípravu biodegradovatelných plastů.
Kultivace bakteriální biomasy pro biodegradace.
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Optimalizace přípravy bakteriálních kultur pro biodegradace znečištěných vod a půd.
Kultivace bakteriální biomasy se specifickými proteiny v buněčné stěně
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Optimalizace přípravy bakteriálních kultur pro izolaci specifických proteinů
Pilotní testy výroby enzymů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Optimalizace pilotních kultivací a DSP rekombinantních enzymů, scale up technologie.
Příprava bakteriální biomasy
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Optimalizace přípravy bakteriáních kultur pro izolaci specifických proteinů a vývoj purifikační technologie.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.